Proslank is een bewezen afslank programma

Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een gratis intake aan bij een van de Proslank coaches.

Proslank wordt ervaren als een een lekker eiwitrijk dieet. Er is veel variatie in producten. Van maaltijden als spaghetti en chili, shakes, repen, brood tot aan gezonde eiwitrijke tussendoortjes, zowel zoet als hartig. Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt.

Crackers en Muesli zonder synthetische E-nummers

Enkele jaren geleden kwam Proslank als eerste op de markt met het meergranen broodmeel, de meergranen toast en de meergranen crackers. Helaas zijn er veel ontwikkelingen geweest in deze markt, wat er voor heeft gezorgd dat de kwaliteit van deze betreffende producten naar beneden ging. Dit alles had te maken met het feit dat er geproduceerd moest worden voor de massa. Om te kunnen produceren voor de massa is het vaak van belang dat de houdbaarheidsdatum verlengt wordt en dat de materialen goedkoper moeten zijn waardoor schaalvoordeel ontstaan. Dit heeft er toe geleid dat al deze producten steeds meer schadelijke E-nummers gingen bevatten.

Omdat Proslank staat voor innovatie en duurzaamheid heeft zij besloten om afstand te nemen van producten met deze E-nummers. De nieuwe producten zijn ontwikkeld door een ambachtelijk bakkerij.  Deze bakkerij zorgt voor een ambachtelijke bereiding met de hand en er wordt gebruik gemaakt van zetselrijs. Doordat het deeg veel tijd krijgt tijdens deze methode, krijg je een betere smaakontwikkeling. Daarnaast zijn de producten extreem laag in koolhydraten! Wat het product geschikt maakt voor het eiwitdieet.

De ambachtelijke bakker geeft zelf aan als volgt te werken: “Wij gebruiken enkel en alleen pure ingrediënten, dus geen toevoegingen! Vandaar dat al onze producten E-nummer vrij zijn. Ambacht is ontstaan zonder hulpstoffen (E-nummers) dus een echte vakman heeft deze ook niet nodig ”

Diegene die zich verder verdiept hebben in E-nummers zullen opmerken dat niet alle E-nummers slecht zijn. Echter, fabrikanten kiezen vaak voor de synthetische, waardoor de producten dan net wat mooier kleuren, er lekkerder uitzien en langer houdbaar zijn.
Sommige mensen krijgen van bepaalde E-nummers allergische reacties, zoals netelroos en astmatische aanvallen. Want laten we wel zijn, vooral onder de E200 stoffen zitten echt een paar gemene jongens. Het is niet voor niets bij wet bepaald dat deze stoffen alleen toegevoegd mogen worden als het noodzakelijk is. Maar over noodzakelijkheid kun je discussiëren. Vaak gaat het om het verhogen van de houdbaarheid, maar of dat nou zo noodzakelijk is…
Probleem is dus, zoals hierboven staat, dat er goede en slechte zijn maar ze wel allemaal maar gewoon een nummer hebben. Goed en fout staat door elkaar en het is niet overzichtelijk. Het is niet zo geregeld dat een consument weet dat 0-100 goed is en daarboven foute boel. Mede daarom en omdat er zoveel lukraak maar word toegevoegd hebben wij besloten deze e-nummers niet meer te gebruiken. De synthetische worden niet gebruikt en als we een natuurlijke zouden gebruiken wat is daar dan mis mee om die gewoon onder zijn naam te declareren? Zoals de vitamine-C (e-300) en bietjesrood (e-162). Als broodverbetermiddel gebruiken wij ook vitamine-c. Bij ons weet je dus gewoon precies wat je eet en weet je zeker wat je niet eet. Geen troep, enkel eerlijke en natuurlijke ingrediënten!!!

 
Afvallen gaat makkelijker met begeleiding

Bij de Proslank coach krijgt u, voordat u begint, een intakegesprek. Zij of hij zal u adviseren met de juiste fasen en streefgewicht. Vervolgens komt u wekelijks terug voor de begeleiding, zo zult u eerder uw doel bereiken. Dichtstbijzijnde begeleidingspunten kunt u vinden onder de rubriek "Verkooppunten".

Proslank - Bergerweg 61 - 6135 KD Sittard - info@proslank.nl - Tel. 085-1301952