Proslank is een bewezen afslank programma

Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een gratis intake aan bij een van de Proslank coaches.

Proslank wordt ervaren als een een lekker eiwitrijk dieet. Er is veel variatie in producten. Van maaltijden als spaghetti en chili, shakes, repen, brood tot aan gezonde eiwitrijke tussendoortjes, zowel zoet als hartig. Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt.

Trots en dankbaar ben ik!

Trots op het feit dat ik voor een organisatie mag werken die mensen blij en gezond maakt. De afgelopen 4 maanden werk ik als vertegenwoordiger bij Proslank, dé leverancier van het afslankprogramma gebaseerd op eiwitten. Inname van koolhydraten wordt drastisch geminderd maar niet helemaal vermeden omdat het lichaam simpelweg koolhydraten nodig heeft om te kunnen blijven functioneren. Vetten, hebben we nodig, zolang het maar gezonde vetten zijn. En dan de eiwitten….. Eiwitten hebben we nodig voor spierbehoud en –opbouw. En hier ligt het geheim. Zodra het lichaam meer eiwitten dan koolhydraten binnen krijgt, gaat het lichaam zijn of haar eigen vetreserves gebruiken als brandstof, die zij normaal uit koolhydraten zou halen, met als resultaat dat de vetreserves “opgegeten” worden.

 

Uiteraard ben ik zelf eerst gestart met het startpakket van Proslank. Het proeven van de producten en het zelf ervaren van het Proslanken. Vond en vind ik alles lekker? Nee, zeker niet maar dat is geen rariteit. De één is gek op Stamppot Andijvie, de ander gruwelt al bij het idee…. Zo is en blijft dat ook bij de producten van Proslank. Gelukkig is er voor ieder wat wils en kunnen (bijna alle) producten los gekocht worden. Het feit dat je minimaal 400 gram verse groenten tot je moet nemen per dag en eigenlijk gewoon mee kunt blijven eten met het gezin, vind ik een groot voordeel. Eet je pasta met het gezin, dan neem je zelf de Proslank pasta. 1 steelpannetje met water is de extra moeite. Dat kan iedereen!!

 

Je dag beginnen met een heerlijke kom magere kwark met de Proslank Muesli Noten & Zaden (zonder synthetische toevoegingen en conserveringsmiddelen!), een heerlijke Proslank reep als tussenmaaltijd, een soep, pannenkoek of omelet (aangevuld met verse groenten), een Chocolate dream dessert rond een uur of 3 en ’s avonds Spaghetti Bolognese, een Chilischotel of Chicken Nuggets met wéér een hoop verse groenten. 4 maaltijden per dag en GEEN hongergevoel…… En dan mag ik ook nog een koekje bij de koffie J Het programma heeft mij overtuigd want, eerlijk als ik ben, ik heb me er niet volledig aan gehouden. Zeker in de weekenden heb ik mij overgegeven aan de, voor mij geneugten des levens. (Ongezond) knabbelfood, een biertje, een wijntje, een makkelijke hap die snel klaar is….. Desondanks ben ik na 4 maanden het dubbele in maanden aan kilo’s kwijt. Kun je nagaan wat het resultaat was geweest als ik netjes alles volgens de regels had gedaan?

 

Waar ik helemaal van overtuigd ben is het feit dat begeleiding in het hele afval proces de beste resultaten geeft. Wat is er fijner dan een motiverende en belonende schouderklop of een spreekwoordelijke schop onder de derriere? Het feit dat je bij weegmomenten met een coach kunt bespreken waar je tegenaan loopt en met welke van jouw valkuilen je de meeste moeite hebt. Veel van onze coaches zijn ervaringsdeskundigen. Een advies komt dus vanuit ervaring en kennis.

 

Een aantal weken geleden was ik op bezoek bij één van onze coaches. Een schoonheidsspecialiste die ook Proslank coach is. Uit de behandelkamer stapt een dame en vraagt mij: “Bent u van Proslank?” Trots zeg ik “ Jazeker, ik ben de nieuwe vertegenwoordiger”. Mevrouw vertelt mij, met een grote glimlach, dat zij zó blij is met het Proslank Afslankprogramma. “Mijn man en ik hebben al zoveel geprobeerd en uiteindelijk bleek het niet te werken of vol te houden of we zijn gewoon weer een hoop kilo’s aangekomen. Nu Proslanken wij samen en zeker mijn man gaat hartstikke hard en snel…. Het is echt lekker en zo goed vol te houden. Ik wil jullie bedanken!!”

 

En die laatste zin……. “Ik wil jullie bedanken!!” Dat is waar het om draait. Uiteindelijk doen Meneer en Mevrouw het natuurlijk zelf. Hebben zij zich samen een doel gesteld en zorgen er samen voor dat zij dat doel gaan halen. Door zich bewust te zijn van wat zij in hun lichaam stoppen en gezond(er) door het leven te blijven gaan, met alle dank aan hun coach en aan Proslank….

 

Mensen blij en gezond maken, dat is wat wij met z’n allen doen. Afvallen doe je lekker samen, letterlijk en figuurlijk!

 

 
Afvallen gaat makkelijker met begeleiding

Bij de Proslank coach krijgt u, voordat u begint, een intakegesprek. Zij of hij zal u adviseren met de juiste fasen en streefgewicht. Vervolgens komt u wekelijks terug voor de begeleiding, zo zult u eerder uw doel bereiken. Dichtstbijzijnde begeleidingspunten kunt u vinden onder de rubriek "Verkooppunten".

Proslank - Bergerweg 61 - 6135 KD Sittard - info@proslank.nl - Tel. 085-1301952