Proslank is een bewezen afslank programma

Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een gratis intake aan bij een van de Proslank coaches.

Proslank wordt ervaren als een een lekker eiwitrijk dieet. Er is veel variatie in producten. Van maaltijden als spaghetti en chili, shakes, repen, brood tot aan gezonde eiwitrijke tussendoortjes, zowel zoet als hartig. Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt.

Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je blijven krijgen wat je altijd kreeg

De afgelopen weken heb ik op een aantal beurzen gestaan om Proslank te promoten. Met een kleine proeverij van onze producten en het geven van informatie aan geïnteresseerden, hoop ik hiermee mensen over de streep te trekken om te beginnen met hun nieuwe levensstijl en, in mijn geval, nieuwe coaches voor Proslank te werven (want ja, we hebben nog een aantal witte vlekken in Nederland).

Heel veel mensen reageren hartstikke leuk en laten zich informeren over ons afslank programma onder begeleiding van onze coaches maar wat ik veelal hoor zijn deze opmerkingen en reacties:

 

“Oh een dieet, daar begin ik niet meer aan hoor. Ik heb alles al geprobeerd en niets blijft werken!”

 “Ik ga echt niet leven op een aantal van die shakes per dag hoor. Dat werkt uiteindelijk toch allemaal niet!”

 “Nou ik ga wel gewoon een beetje op mijn eten letten hoor. Ik snoep gewoon wat minder!”

 
En op alle bovenstaande reacties heb ik maar 1 antwoord:

Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je blijven krijgen wat je altijd kreeg.

 

Kortom, als je 20 kilo bent afgevallen maar je daarna gewoon weer gaat eten wat je altijd at,

komt het er dubbel en dwars weer aan!

 

En dat is nu juist waar ons afslankprogramma op gericht is. Afvallen met behulp van Proslank producten en jouw coach om je te motiveren, adviseren en vooral kennis bij te brengen hoe jij jouw levensstijl daadwerkelijk blijvend kunt veranderen.

Want afvallen met Proslank is helemaal niet alleen maar shakes drinken, calorieën tellen en crashen tot je er half flauw bij neervalt. Afvallen met Proslank doe je met behulp van Proslank producten en, VANAF HET BEGIN AF AAN, verse groenten, vis, (rood)vlees en/of kip. Gewoon mee-eten met het gezin, nog steeds genieten van een koekje bij de koffie, nog steeds gewoon een lunch eten en niet alleen maar bakken sla weg werken tot je het gevoel hebt dat je langzamerhand tot konijn aan het transformeren bent. Gewoon gevarieerd, gezond en lekker eten!

Het principe van het eiwitdieet is eenvoudig en logisch. Ik durf het woord eiwitdieet niet eens meer te noemen maar ik probeer het hieronder toch nog even uit te leggen.

Zodra het lichaam meer eiwitten dan koolhydraten tot zich krijgt, gaat het lichaam de eigen vetreserves aanspreken als brandstof. Met als gevolg dat de vetmassa gaat afnemen en de spiermassa behouden blijft of toeneemt. Spieren bestaan tenslotte voor het grootste deel uit eiwitten. Dit is het hele grote geheim, niets meer, niets minder.

Zolang je de verhouding eiwitten, koolhydraten EN vetten (JA ZEKER, want die heeft het lichaam beslist nodig!) in de juiste proporties houdt, blijf je afvallen OF blijft je gewicht na het afvallen stabiel naarmate je die verhoudingen aanpast.

 

Als je iets niet weet, kun je het niet veranderen!!

 

En daar heb je onze Coach voor nodig. Degene die je bewust maakt van wat je wel en beter niet kunt eten, die je etiketten leert lezen van producten, die je handvatten aanreikt om je eigen kennis m.b.t. voeding(waarden) te vergroten. Kijk eens bewust naar wat men nog steeds op de band zet in de supermarkt. Weinig tot geen verse producten, light producten, kant en klare pakken rommel. En ja, ik durf te zeggen rommel want dat is het ook en dat schotelen we onze kinderen allemaal voor. Het percentage obesitas onder kinderen en jongeren is nog nooit zo hoog geweest als nu en er wordt nu zelfs een campagne vanuit de overheid op los gelaten. Bijna 6 miljoen euro wordt er vrijgemaakt voor een lespakket over gezond eten. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/voeding/nieuws/2016/09/30/kabinet-bijna-6-miljoen-euro-voor-lespakket-over-gezond-eten

En dat is ook opvoeden!!! Vanuit je eigen gezin meekrijgen wat gezonde voeding is en een gezond gewicht. En dan mag er heus eens een chippie of snoepje gegeten worden of een glas cola gedronken worden.

Laat je informeren door één van onze coaches en neem die stap naar jouw nieuwe levensstijl. En hoe mooi is het om de rest van jouw gezin, vriendinnen, vrienden, zussen en/of broers mee te nemen op die trein. Uiteindelijk doe je het dan samen! Lekker, leuk, makkelijk en snel afvallen en dat resultaat nu eens WEL vasthouden!!


Kan het echt? Ja, het kan…….. Doe jij ook mee?

 
Afvallen gaat makkelijker met begeleiding

Bij de Proslank coach krijgt u, voordat u begint, een intakegesprek. Zij of hij zal u adviseren met de juiste fasen en streefgewicht. Vervolgens komt u wekelijks terug voor de begeleiding, zo zult u eerder uw doel bereiken. Dichtstbijzijnde begeleidingspunten kunt u vinden onder de rubriek "Verkooppunten".

Proslank - Bergerweg 61 - 6135 KD Sittard - info@proslank.nl - Tel. 085-1301952