Proslank is een bewezen afslank programma

Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een gratis intake aan bij een van de Proslank coaches.

Proslank wordt ervaren als een een lekker eiwitrijk dieet. Er is veel variatie in producten. Van maaltijden als spaghetti en chili, shakes, repen, brood tot aan gezonde eiwitrijke tussendoortjes, zowel zoet als hartig. Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt.

Gluten verbannen, vermijden of bewust eten?

De laatste jaren hoor je steeds meer mensen welke geen gluten meer eten. Sommige voelen zich gewoon beter bij een glutenarm dieet en andere doen mee met de trend omdat het gezond zou zijn. Dan heb je nog de groep mensen welke verplicht glutenvrij moet eten i.v.m. coeliakie. Coeliakie is een ziekte waarbij de darmwand “gluten” niet goed kan opnemen en dit het slijmvlies van de dunne darm beschadigd met als gevolg het niet meer kunnen verteren van alle andere voedingsstoffen. Klachten bij Coeliakie zijn vaak hevig en kunnen zich op verschillende manieren uiten namelijk: misselijk, buikpijn, diarree, obstipatie etc. Zowel erfelijke factoren als omgevingsfactoren spelen een rol bij het ontstaan van deze ziekte. Gluten komt van nature voor in tarwe, spelt , kamut, rogge en gerst. De niet gluten bevattende granen zijn haver, boekweit en Quinoa. Let op deze granen kunnen wel in aanraking zijn geweest met gluten houdende granen waardoor mensen met Coeliakie hier ook op zullen reageren. Pas als er echt een glutenvrij logo opstaat kun je ervanuit gaan dat er geen kruisbesmetting heeft plaats gevonden.

Toch zijn er ook heel veel mensen welke beweren zich beter te voelen bij het minderen van gluten. Ze krijgen meer energie en een gezonder gewicht. Maar betekend dit dat ook dat je van gluten afvalt? Ik wil het anders stellen. Je lichaam komt op een normaal gewicht door gezond en gevarieerd eten. Veel producten welke gluten bevatten zijn niet de meest gezonde etenswaren. Daarnaast eten mensen veel tarwe denk aan ontbijt, lunch, diner, koekjes, taart etc. Veel tarwe en totaal niet gevarieerd. Als je je gluten producten vervangt door meer voedzame producten dan heeft dat tot gevolg dat je lichaam gewicht verliest. Wetenschappelijk bewezen? Nee dat niet. Er zijn genoeg mensen welke dun zijn terwijl ze gewoon gluten eten en er zijn ook mensen welke zonder glutenarm dieet afvallen. Maar het is en blijft een feit dat een gezond eetpatroon bij zal dragen aan een gezond gewicht!

Proslank heeft daarom 9 nieuwe producten in het assortiment toegevoegd welke glutenvrij zijn (ook geen kruisbesmetting). Dit betekend dat de Proslank-methode door meerdere mensen gevolgd kan worden. Niet geheel onbelangrijk om nog te vermelden voor de mensen welke wel gewoon gluten kunnen eten: De producten zijn erg lekker en sommige zijn misschien nog wel beter dan de gluten-variant welke we nu in het assortiment hebben!

 
Afvallen gaat makkelijker met begeleiding

Bij de Proslank coach krijgt u, voordat u begint, een intakegesprek. Zij of hij zal u adviseren met de juiste fasen en streefgewicht. Vervolgens komt u wekelijks terug voor de begeleiding, zo zult u eerder uw doel bereiken. Dichtstbijzijnde begeleidingspunten kunt u vinden onder de rubriek "Verkooppunten".

Proslank - Bergerweg 61 - 6135 KD Sittard - info@proslank.nl - Tel. 085-1301952