Proslank is een bewezen afslank programma

Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een gratis intake aan bij een van de Proslank coaches.

Proslank wordt ervaren als een een lekker eiwitrijk dieet. Er is veel variatie in producten. Van maaltijden als spaghetti en chili, shakes, repen, brood tot aan gezonde eiwitrijke tussendoortjes, zowel zoet als hartig. Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt.

VERMIJD GMO

Nu hoor ik u denken wat is GMO? GMO staat voor Genatically Modified Organism ofwelGenetisch gemanipuleerd organisme. Het genetisch manipuleren wordt door de biochemische industrie uitgevoerd ombijvoorbeeld planten veel beter bestand te laten zijn tegen ziektes en beter bestand te laten zijn tegen droogte etc. De enige reden dat dit wordt gedaan is om grotere winsten te behalen en de kans op een verloren oogst sterk daalt. Voor onze gezondheid als mens heeft het geen voordelen; eigenlijk alleen maar nadelen.

Als je gaat Googlen op GMO zijn er zijn wat opmerkelijk zaken waarvan ik er enkele onder jullie aandacht wil brengen;

  • Sommige planten kunnen immuun worden voor bestrijdingsmiddelen tegen onkruid. Dit kan er voor zorgen dat er resistente onkruidsoorten ontstaan. Het gevaar is dat deze niet meer te controleren zijn. Ook het aantal insecten wat zorgt voor de bestuiving is sterk afgenomen in gebieden waar GMO gewassen staan.
  • Bij volwassen dieren is de gezondheidsbedreiging sluipend en duurt het 10–20 jaar voor het zichtbaar wordt. Het wordt wel zichtbaar in het nageslacht: in die fase beginnen bepaalde delen van USA nu te komen (GMO is daar al circa 15 jaar geleden op grote schaal ingevoerd).
  • In verschillende wetenschappelijke studies blijkt dat ratten die de vrije keus hadden tussen niet GMO of GMO voedsel altijd kozen voor het eerste. Bij dieren welke niet deze vrije keus hadden en het GMO voedsel wel moesten eten werd gedragsverandering en afwijkingen in de celwanden gevonden.
  • Er is een groot vermoeden dat antibiotica resistentie veroorzaakt wordt door GMO. Veel medicijnen worden namelijk gemaakt met gemodificeerde micro-organisme.

De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) verklaard dat voedingsmiddelen die met genetisch gemodificeerde organisme gemaakt zijn veilig zijn. Frankrijk heeft in 2014 toch gevraagd om een status aparte omdat zij overwegend tegen GMO zijn. Dit gaf grote verdeeldheid binnen de EU.

De Franse website info OGM schrijft: "dit oordeel betekent dat geen enkele zogenaamd wetenschappelijke publicatie die de onschadelijkheid van genetisch gemodificeerde producten wil aantonen, dat ook daadwerkelijk kan. Dat was al bekend, maar nu het officieel op papier staat verandert dat het debat." Ze zeggen eigenlijk dat er geen enkel onderzoek is dat kan aantonen dat GMO NIET schadelijk is.


Deze uitspraak zou kunnen leiden tot de gedachte dat burger het recht moeten hebben om te weten of hun voedingsmiddelen GMO bevatten. Dit zou echter een zeer complex verhaal worden omdat ook vee industrie gevoed wordt met GMO veevoer.

Ook Prins Charles lag in de clinch met zijn regering over GMO. Als je volledige artikel wilt lezen klik hier http://www.dailymail.co.uk/news/article-1044146/Prince-Charles-battle-ministers-cynical-attempts-push-GM-food-solution-world-hunger.html

Omdat GMO vrij moeilijk traceerbaar is en in heel veel producten verwerkt zit is besloten zodra er meer dan 0,9% GMO in een product zit dit vermeld moet worden op het etiket. Op het etiket van melk, vlees of eieren van dieren die gevoerd zijn met GMO veevoer, hoeft dat niet vermeld te worden. Dit omdat de EFSA van mening is dat GMO voer in de darmen van de dieren volledig afgebroken wordt. Biologisch gehouden dieren krijgen geen GMO veevoer.

De vraag is nu in hoeveel van onze producten daadwerkelijk GMO zit? Het is namelijk zelfs zo dat GMO verspreid kan worden tijdens transport. Dit betekent dat ook de biologische industrie last heeft van GMO.

Proslank heeft daarom besloten deze producten waar het op aangegeven staat direct uit het assortiment te halen. De visie van Proslank is zoveel mogelijk natuurlijke producten te eten nadat je een gezond gewicht heb bereikt.

Wil je je nog verder inlezen in GMO dan heb ik hier wat interessante links voor je:

  1. http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=M111&ss=P1241
  2. http://natuurlijkvoedsel.nl/Geen_Genetische_Manipulatie/index.php
  3. http://www.gentechvrij.nl/watisgentech.html

 
Afvallen gaat makkelijker met begeleiding

Bij de Proslank coach krijgt u, voordat u begint, een intakegesprek. Zij of hij zal u adviseren met de juiste fasen en streefgewicht. Vervolgens komt u wekelijks terug voor de begeleiding, zo zult u eerder uw doel bereiken. Dichtstbijzijnde begeleidingspunten kunt u vinden onder de rubriek "Verkooppunten".

Proslank - Bergerweg 61 - 6135 KD Sittard - info@proslank.nl - Tel. 085-1301952