Proslank is een bewezen afslank programma

Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een gratis intake aan bij een van de Proslank coaches.

Proslank wordt ervaren als een een lekker eiwitrijk dieet. Er is veel variatie in producten. Van maaltijden als spaghetti en chili, shakes, repen, brood tot aan gezonde eiwitrijke tussendoortjes, zowel zoet als hartig. Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt.

Hoe werkt proslank?

Omdat de hoeveel voeding en de werking van voeding voor ieder persoon anders is vindt Proslank het belangrijk dat de coach voor jou een persoonlijk plan maakt.
Neem daarom voor meer informatie eerst contact op met de coach in jouw buurt. Mocht je gezondheid niet optimaal zijn dan adviseren wij ten alle tijden eerst contact op te nemen met je huisarts.

Proslank is gebaseerd op voornamelijk eiwitten. Zoals eerder beschreven mag je blijven eten, alleen eet je anders. Voordat je met het afslankprogramma van Proslank begint, is het goed om te weten wat eiwitten zijn. Eiwitten zijn zeer belangrijke voedingsstoffen die wij elke dag nodig hebben voor onze stofwisseling. Het zijn bouwstoffen in het lichaam. Eiwitten, ook wel proteïnen, zijn voedingstoffen net als vetten en koolhydraten. De laatste twee zorgen vooral voor energie, eiwitten worden voornamelijk gebruikt voor herstel en opbouw van de spieren. Belangrijke voedselbronnen waar eiwitten in zitten zijn bijvoorbeeld: vlees, vis, kwark, kaas, noten en eieren. Daarnaast worden eiwitten ook gebruikt voor spieropbouw. Doordat je weinig koolhydraten neemt en een aangepaste hoeveelheid eiwitten, kom je na twee dagen in je vetverbranding. Dit zorgt ervoor dat je spiermassa behouden blijft en er dus geen verschijnselen zijn van een crash dieet.

Veel mensen denken dat een dieet op basis van eiwitten een crashdieet is, omdat je daarbij maximaal 800 kcal per dag tot je neemt. Proslank rekent per kilo lichaamsgewicht het aantal eiwitten voor je uit. Dit betekent dat iedereen een andere hoeveelheid Kcal tot zich neemt. Daarnaast is het streven om van het totaal aantal Kcal per dag, minimaal 30% aan eiwitten binnen te krijgen.

Jouw Proslank coach zal hiervoor een persoonlijk plan opstellen. Kcal is eigenlijk een verzamelnaam voor alle voedingswaarden, het drukt uit hoeveel energie het levert. Hieronder een overzicht:

1 gram vet: 9 kcal
1 gram koolhydraten: 4 kcal
1 gram eiwit: 4 kcal
1 gram alcohol: 7 kcal

Water, vitamines en mineralen leveren geen calorieën, vezels heel weinig.
Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Je eet minimaal 4 maaltijden van Proslank verspreid over de dag en dit vul je aan met verse groenten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om ook vlees, vis of kip te eten. Jouw Proslank coach neemt alles met je door en vertelt je wat je nog meer mag of kunt. Denk bijvoorbeeld aan koffie, thee of bouillon. Wil je meer weten over de fasen? Klik dan hier.

Proslank is ook geschikt voor mensen met wisseldiensten. Dit omdat de maaltijden makkelijk te bereiden te zijn en het er om gaat dat je ze verspreid neemt over de dag. Het maakt dus niet uit of je ontbijt met Proslank spaghetti of dat je dineert met Proslank muesli. Jouw persoonlijke situatie zorgt er voor hoe je de dag indeelt. Omdat je bij het Proslank programma verse groenten eet, is het ook makkelijk te combineren in een gezinssituatie. Kinderen en/of partner kunnen namelijk dezelfde groenten eten als jij zelf.

Wij adviseren iedereen die niet bekend is met Proslank om te starten met een startpakket. Dit startpakket kun je zelf samen stellen met jouw Proslank coach of je kiest voor een standaard pakket. Hierin zitten allerlei verschillende maaltijden waardoor je alles kunt uitproberen.

Bereken je Body Mass Index!

Lengte:
cm
Gewicht:
kg


 
Afvallen gaat makkelijker met begeleiding

Bij de Proslank coach krijgt u, voordat u begint, een intakegesprek. Zij of hij zal u adviseren met de juiste fasen en streefgewicht. Vervolgens komt u wekelijks terug voor de begeleiding, zo zult u eerder uw doel bereiken. Dichtstbijzijnde begeleidingspunten kunt u vinden onder de rubriek "Verkooppunten".

Proslank - Binderij 72 - 1321 EK Almere - info@proslank.nl - Tel. (036) 536 20 59