Proslank is een bewezen afslank programma

Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een gratis intake aan bij een van de Proslank coaches.

Proslank wordt ervaren als een een lekker eiwitrijk dieet. Er is veel variatie in producten. Van maaltijden als spaghetti en chili, shakes, repen, brood tot aan gezonde eiwitrijke tussendoortjes, zowel zoet als hartig. Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt.

RECEPTEN

Lekker eten is niet alleen maar de kant-en-klaar producten uit de supermarkt zoals chocolade, koekjes, snoep en allerlei soorten smeersels voor op brood. Lekker eten is ook gezond eten. Als jij gezond eet, dan voel je je ook automatisch goed! Maak zelf je broodbeleg of taart voor op verjaardagen. Niet alleen koek, snacks en tussendoortjes kun je zelf maken maar je 3 hoofdmaaltijden zijn nog veel belangrijker. Variatie, daar draait het om tijdens het Proslank programma! Je leert niet alleen anders eten maar ook ontdek je nieuwe groenten en kruiden. Je maakt hiermee complete gerechten waar iedereen zijn vingers bij op zal opeten. Bekijk hiernaast uit welke fasen je recepten wilt. Je kunt daarna kiezen voor ontbijt, lunch, diner of tussendoortjes.

Bereken je Body Mass Index!

Lengte:
cm
Gewicht:
kg


 
Afvallen gaat makkelijker met begeleiding

Bij de Proslank coach krijgt u, voordat u begint, een intakegesprek. Zij of hij zal u adviseren met de juiste fasen en streefgewicht. Vervolgens komt u wekelijks terug voor de begeleiding, zo zult u eerder uw doel bereiken. Dichtstbijzijnde begeleidingspunten kunt u vinden onder de rubriek "Verkooppunten".

Proslank - Binderij 72 - 1321 EK Almere - info@proslank.nl - Tel. (036) 536 20 59