Proslank is een bewezen afslank programma

Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een gratis intake aan bij een van de Proslank coaches.

Proslank wordt ervaren als een een lekker eiwitrijk dieet. Er is veel variatie in producten. Van maaltijden als spaghetti en chili, shakes, repen, brood tot aan gezonde eiwitrijke tussendoortjes, zowel zoet als hartig. Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt.

Proslankgezond leven

Proslank is geen dieet maar een verandering van je levensstijl. samen met de coach bepaal jij jouw doel. zij zal je begeleiden naar een gezond eetpatroon. Niet de hele dag met shakes in de weer. Zeg nou eerlijk dat houdt geen mens vol. Echte voeding, zoals verse groenten, aangevuld met Proslank producten dat maakt het makkelijkvol te houden. In vier fasen wordt je naar een gezond eetpatroon toe geleidt. wil jij weten wat Proslank voor jou kan betekenen? Bekijk dan meer informatie aan de linkerzijde of neem contact op met een coach in jouw regio.

Bereken je Body Mass Index!

Lengte:
cm
Gewicht:
kg


 
Afvallen gaat makkelijker met begeleiding

Bij de Proslank coach krijgt u, voordat u begint, een intakegesprek. Zij of hij zal u adviseren met de juiste fasen en streefgewicht. Vervolgens komt u wekelijks terug voor de begeleiding, zo zult u eerder uw doel bereiken. Dichtstbijzijnde begeleidingspunten kunt u vinden onder de rubriek "Verkooppunten".

Proslank - Binderij 72 - 1321 EK Almere - info@proslank.nl - Tel. (036) 536 20 59