Proslank is een bewezen afslank programma

Het programma bestaat uit vier fasen: afvallen, behalen van jouw streefgewicht, stabiliseren en gewicht behouden. Voor niemand is het Proslank programma gelijk. De hoeveelheid maaltijden is afhankelijk van het geslacht, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een gratis intake aan bij een van de Proslank coaches.

Proslank wordt ervaren als een een lekker eiwitrijk dieet. Er is veel variatie in producten. Van maaltijden als spaghetti en chili, shakes, repen, brood tot aan gezonde eiwitrijke tussendoortjes, zowel zoet als hartig. Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt.

SHAKE VOOR “SLANKE LIJN”BEVAT MEER SUIKER DAN COLA

SHAKE VOOR “SLANKE LIJN”BEVAT MEER SUIKER DAN COLA

Deze uiting gebruikte de consumentenbond bij een recent onderzoek over maaltijdvervangers. Een tekst die veel mensen zullen onthouden en negatief kunnen gebruiken, zodra ze ook maar iets horen over afvallen. Vandaar dat Proslank Nederland op onderzoek uit ging.

De eerste stap is natuurlijk contact opnemen met de consumentenbond. Ik bedoel als je zo een artikel leest, wil je ook graag de achterliggende informatie en uitkomsten hebben van dit onderzoek. HELAAS, wij kregen te horen dat als wij deze informatie wilden hebben, wij eerst een abonnement aan moesten schaffen. He?! Hoe bedoel je? Is dit dan ook in het kader van de bescherming van de consument? Gelukkig hebben wij van een attente Facebook gebruiker de link gekregen met de resultaten.

Tot onze grote verbazing staan wij, Proslank Nederland, er niet eens in. Maar goed, als we door lezen komen we grote namen als Modifast, Cambridge, Herbalife & Weight Care tegen. De consumentenbond is niet echt te spreken over deze merken, omdat er inderdaad in verhouding veel suiker in zit en weinig eiwit. Het cijfer wat deze merken krijgen varieert van een 4.6 tot een 6.4. Niet best dus. Als we kijken naar de beste uit het onderzoek komen we uit bij een vanille shake van de Body & Fitshop. Het concept is compleet anders dan dat van Proslank. Body & Fit is van origine bedoeld voor de sporters/bodybuilders. Sinds enige tijd hebben ze een nieuwe lijn op de markt gebracht, welke gewichtsvermindering teweeg moet brengen. Ons motto is: “schoenmaker blijf bij je leest”. Zij krijgen qua ingrediënten wel een prachtig eindcijfer 8! Als we kijken naar de ingrediënten van Body & Fitshop en deze vergelijken met de ingrediënten van Proslank Nederland, komen wij tot de conclusie dat onze maaltijden effectiever zijn. Vet en koolhydraten zijn 4 keer minder en eiwitten zijn dubbel zo hoog. De vitamines, deze zijn maar liefst 5% meer! Daarnaast is het zo dat je bij Proslank groente moet eten, ja inderdaad je leest het goed J. Groente hoort bij een gezonde levensstijl of je nu tevreden met je gewicht bent of niet. Daarnaast krijg je bij ons ook begeleiding want dit geeft gegarandeerd meer resultaat! De hoeveelheid begeleiding kan afgestemd worden op jouw persoonlijke voorkeur. Het laatste wat we kwijt willen over de slogan, is het woord SHAKE dit wordt in een negatief daglicht gesteld. Proslank heeft inderdaad shakes in het assortiment, maar zoals je net hebt kunnen lezen, eet je dan ook groente wat een belangrijk onderdeel is van ons programma.

Waarom gebruikt de consumentenbond deze slogan? Wij begrijpen dat er gewaarschuwd moet worden voor producten welke kwalitatief niet hoogwaardig zijn. Maar waarom deze slogan? Het verhogen van aantal lezers en daarmee meer abonnementen verkopen? We denken het wel. Voor iedereen die graag de vergelijking wil maken, je kunt via info@proslank.nl vragen naar meer informatie.

 
Afvallen gaat makkelijker met begeleiding

Bij de Proslank coach krijgt u, voordat u begint, een intakegesprek. Zij of hij zal u adviseren met de juiste fasen en streefgewicht. Vervolgens komt u wekelijks terug voor de begeleiding, zo zult u eerder uw doel bereiken. Dichtstbijzijnde begeleidingspunten kunt u vinden onder de rubriek "Verkooppunten".

Proslank - Bergerweg 61 - 6135 KD Sittard - info@proslank.nl - Tel. 085-1301952